«Γι΄ αυτό δεν πήγα στην Ανόρθωση, η οικογένεια της μητέρας μου είναι Ομονοιάτες»

«Γι΄ αυτό δεν πήγα στην Ανόρθωση, η οικογένεια της μητέρας μου είναι Ομονοιάτες»

Ο διεθνής άσος της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΟΛΑ ΜΑΛΕ” του SuperΣΠΟΡ FM 104.0 και ανάμεσα στα πολλά που είπε, αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στον ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Όταν θα έφευγα από τον Ολυμπιακό, ήμουν μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ. Τον καιρό εκείνο, μιλούσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με τους προέδρους του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης και όποια ομάδα έδινε τα περισσότερα λεφτά, θα πήγαινα σε αυτήν.

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερη και πήγα εκεί. Μάλιστα, πλήρωσε σε μετρητά και όχι με δόσεις.

Από μικρό παιδί, ο πατέρας μου με έπαιρνε στα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Από τη μεριά της μητέρας μου, η οικογένεια της είναι Ομονοιάτες και από την μεριά του πατέρα μου ΑΠΟΕΛίστες και συμπαθούσα το ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE