Να κάνει… ότι έκανε ο Φελτχούιζεν πριν δύο μήνες!

Να κάνει… ότι έκανε ο Φελτχούιζεν πριν δύο μήνες!

Από την στιγμή που ο Νικολάι Μιχαίλοφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ομόνοιας για τον σημερινό αγώνα με την Πάφο, ο Πέτεφ λογικά αναμένεται να του δώσει και φανέλα βασικού.

Το «τριφύλλι» την φετινή σεζόν «πονάει» αρκετά στην μεσοαμυντική γραμμή, αλλά και στην θέση του τερματοφύλακα και ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας θα πρέπει να αναζητήσει το «ιατρικό» έτσι ώστε οι «πράσινοι» να βελτιωθούν στις γραμμές που αναφέραμε.

Οι αριθμοί στην βαθμολογία δεν μπορούν να κρύψουν καθόλου την αλήθεια για το πρόβλημα που περνάει η Ομόνοια. Σε 15ματς (χρωστάει ένα), το «τριφύλλι» μόνο μια φορά κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της κι αυτό έγινε πριν δύο μήνες στο παιχνίδι με την ΑΕΛ μέσα στο ΓΣΠ.

Σε περίπτωση που ο Μιχαίλοφ κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοια με την νεοφώτιστη Πάφο, θα κληθεί να κάνει ότι έκανε ο Ολλανδός πορτιέρο πριν δύο μήνες, δηλαδή να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Φυσικά το πιο πάνω δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τον ίδιο τον Βούλγαρο τερματοφύλακα, καθώς θα χρειαστεί και τις βοήθειες από την υπόλοιπη αμυντική γραμμή.

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στην οπισθοφύλακη στα πλείστα φετινά παιχνίδια τους είδαμε να υποκύπτουν σε «παιδαριώδες» λάθη τα οποία στοίχισαν πάρα πολλά τέρματα στους «πράσινους», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Λευκωσία να κρατήσει μόνο μια φορά τη εστία της απαραβίαστη στο φετινό μαραθώνιο.

Αν αποφύγει λοιπόν τα λάθη η Ομόνοια και ο Μιχαίλοφ «καλύψει» μπροστά από τα δίχτυα του, τότε είναι πολύ πιθανόν να δούμε την Ομόνοια να κρατάει για δεύτερο παιχνίδι στην χρονιά την εστία της απαραβίαστη, αντιθέτως θα δώσει δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα, την Πάφο να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE