Ηappy ο Βραζιλιάνος…

Ηappy ο Βραζιλιάνος…

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, ο Βραζιλιάνος, Γκιγιέρμε Ντελατόρε ήταν στην κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και παρακολούθησε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα αγωνιζόμενη, σε ένα ματς φωτιά όπως ήταν αυτό με την Ανόρθωση.

Σίγουρα ο Βραζιλιάνος επιθετικός, όπως και οι χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που είδαν το παιχνίδι, είτε από το γήπεδο, είτε από το σπίτι, έμειναν κατευχαριστημένοι τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του όσο και για το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντελατόρε είδε και τους δύο επιθετικούς  του ΑΠΟΕΛ (Ντε Καμάργκο – Ποτέ) να σκοράρουν και ξέρει ότι για να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα θα πρέπει να τα δώσει όλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE