Επιασε Σίρερ, κυνηγάει Μέσι ο Κέιν

Επιασε Σίρερ, κυνηγάει Μέσι ο Κέιν

Επική, εκπληκτική και ίσως γίνει και ανεπανάληπτη η επαφή του Χάρι Κέιν με τα δίχτυα για το 2017. Ο επιθετικός της Τότεναμ σημείωσε χατ τρικ στην Μπέρνλι και έφτασε τα 36 γκολ. Επιασε έτσι τον θρυλικό Αλαν Σίρερ στην κορυφή των σκόρερ της Premier League σε μία ημερολογιακή χρονιά. Σε ένα ρεκόρ που κρατούσε από το 1995.

Τώρα κυνηγάει και τον Λιονέλ Μέσι για μία ακόμα πιο μεγάλη διάκριση, αυτή του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη μαζί και με τις Εθνικές ομάδες. Ο Αργεντινός μετράει συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 54 γκολ στη χρονιά και ο Κέιν έφτασε τα 53 (σ.σ.: όσα και οι Ρονάλντο, Καβάνι, Λεβαντόφσκι). Μόνο που ο Αγγλος φορ έχει μία ευκαιρία να ξεπεράσει τον Σίρερ και γιατί όχι και τον Μέσι, καθώς την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου η Τότεναμ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον.

Πηγή: www.gazzetta.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Σε συνοριακές διαφορές φέρεται να οφείλεται η απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου με θύμα 41χρονο και φερόμενο δράστη 55χρονο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE