Πήραν φόρα Βασάλος και Βαλαβάνη – Τα δημόσια σχόλια τους στο Instagram

Πήραν φόρα Βασάλος και  Βαλαβάνη – Τα δημόσια σχόλια τους στο Instagram

 Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι δεν έχει σκοπό πια να κρύβει την σχέση του

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος,  λίγο πριν κλείσει η χθεσινή εκπομπή «Εδώ» στον ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε από την Ντορέττα Παπαδημητρίου τι θα κάνει τα Χριστούγεννα και εκείνος πέταξε τη... βόμβα

«Θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου», είπε  χαρακτηριστικά. «Ποιο είναι το κορίτσι σου;», ρώτησε η παρουσιάστρια. «Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη», απάντησε αφήνοντάς τους όλους με ανοιχτό το στόμα.

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι δεν έχει σκοπό πια να κρύβει την σχέση του. Μάλιστα, χθες, αντάλλαξαν δημόσια σχόλια στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος ρώτησε την Ευρυδίκη εάν του έχει πάρει δώρο! Φυσικά, η απάντηση της ήταν θετική.

Δείτε τον διάλογο τους παρακάτω και το βίντεο με τη χθεσινή αποκάλυψη του Κωνσταντίνου:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.