ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο της Δόξας…

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο της Δόξας…

***Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου της Δόξας στον Άγιο Βασίλη και σιγά-σιγά θα διαβάσετε για όλες τις ομάδες κάτι παρόμοιο…

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Δεν έχω κανένα παράπονο φέτος από εσένα, αφού πραγματοποίησες πέρσι τη μεγάλη μου επιθυμία, που ήταν να παραμείνει η αγαπημένη μου Δόξα στην Α΄ κατηγορία, όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους!

Μας έβγαλες το «λάδι» βέβαια, αφού σωθήκαμε την τελευταία στιγμή, αλλά χαλάλι, αφού έτσι ήταν πιο γλυκό και το χαρήκαμε δεόντως…

Μου έκανες το καλύτερο δώρο, γι΄ αυτό και φέτος δεν θα ζητήσω πολλά από εσένα. Απλά, μία θέση στην πρώτη εξάδα και μία πολύ καλή πορεία στο κύπελλο! Να αποκλείσουμε στους «16» την Ομόνοια, μετά μία καλή κλήρωση στους «8» και όλα γίνονται!

Ξέρω, δεν είναι εύκολο, αφού η Δόξα μας δεν συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες της Κύπρου, αλλά για σένα τίποτα δεν είναι δύσκολο… Το έχεις αποδείξεις πολλές φορές.

Για διαβάθμιση δεν θα σου πω απολύτως τίποτα, αφού θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να κινδυνέψουμε.

Σε ευχαριστώ επίσης που βοήθησες να έρθουν παικταράδες στην ομάδα μας, όπως για παράδειγμα οι Ασαμόα, Σισοκό, Σαντίκ και Ζατλ, πραγματοποιώντας μία ακόμα επιθυμία μου, όμως θα σε παρακαλέσω να βάλεις το χέρι σου για να μην τους πουλήσουμε όλους!

Στείλε κάποιο μήνυμα δεν ξέρω με ποιον τρόπο στον πρόεδρο-ευεργέτη μας, κ. Κώστα Χριστοδούλου «Καραβίδα», για να του πεις ότι είναι καλές οι εισπράξεις από τις πωλήσεις, αλλά άμα πουλήσουμε όλους τους καλούς μας παίκτες, θα προσπαθούμε πάλι το ερχόμενο καλοκαίρι να φτιάξουμε ομάδα από την αρχή και πιθανόν τη νέα χρόνια να κινδυνέψουμε όπως πέρσι.

Ξέρω, είμαστε λίγοι στην εξέδρα και οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με εμάς, όμως είμαστε πιστοί οπαδοί κι αγαπάμε κι εμείς παθολογικά την ομάδα μας…

Αυτά τα ολίγα λοιπόν ζητώ από εσένα φέτος Άγιε Βασίλη μου και ελπίζω να πραγματοποιήσεις ξανά τις επιθυμίες μου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top