Ισχυρή έκρηξη κοντά στην είσοδο της υπηρεσίας πληροφοριών στην Καμπούλ, τουλάχιστον πέντε νεκροί

Ισχυρή έκρηξη κοντά στην είσοδο της υπηρεσίας πληροφοριών στην Καμπούλ, τουλάχιστον πέντε νεκροί

Μια ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Καμπούλ, κοντά στην είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος της αφγανικής υπηρεσίας πληροφοριών, και υπάρχουν τουλάχιστον πέντε νεκροί, κατά τις πρώτες πληροφορίες που έδωσαν πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες ασφαλείας του Αφγανιστάν.

Κατά τις ίδιες πηγές, η έκρηξη οφειλόταν σε έναν βομβιστή-καμικάζι ο οποίος πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε ζωστεί κοντά στην είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος της Εθνικής Διεύθυνσης Ασφαλείας.

Η χθεσινή επίθεση καταγράφεται μία εβδομάδα έπειτα από μια έφοδο-την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ)-σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης ανδρών της ίδιας υπηρεσίας, οι δράστες της οποίας πάντως σκοτώθηκαν πριν προκαλέσουν μεγάλο αριθμό θυμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE