ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έξι μέρες στο κελί τα δύο πρόσωπα για τα ναρκωτικά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έξι μέρες στο κελί τα δύο πρόσωπα για τα ναρκωτικά

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε την Τετάρτη 27/12 το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο έξι ημερών εναντίον 37χρονου και 20χρονου, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης που αφορά στα αδικήματα της Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η Υ.ΚΑ.Ν., (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE