Του έταζε φούρνους παξιμάδια ο μάνατζερ, αλλά…

Του έταζε φούρνους παξιμάδια ο μάνατζερ, αλλά…

Έμαθε μια ωραία ιστορία χθες ο Αιχμηρός. Πήγαμε με ένα φίλο για εσπρεσάκι κάπου παραλιακά. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, σε ποια πόλη έγινε η συνάντηση μας. 

Ο φίλος που σας λέω, είναι αρκετά… μπασμένος στα “μανατζερικά νέα” (είναι και λίγο αδόκιμη η φράση που χρησιμοποιώ) και μου έδωσε μια αρκετά ενδιαφέρουσα πληροφορία. 

Για έναν παίχτη, που έφυγε πρόσφατα από την ομάδα του κι ένας μάνατζερ (που έκαμε κάμποσες “πράξεις” τα τελευταία χρόνια), του έταξε ότι σύντομα θα τον στείλει να φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας της Βραχονησίδας. 

Μεγαλύτερου εκτοπίσματος, απ’ εκείνη που έπαιζε τον τελευταίο καιρό, το παλικάρι.  

Όμως η δουλειά εν τέλει δεν θα γίνει, επειδή δεν κατάφερε να “περάσει” τον πελάτη του ο μανατζιαραίος. Συμβαίνουν αυτά, αλλά μην μου πείτε ότι δεν ισχύει η φράση που “στεγάζει” το σημερινό μου κείμενο.   

Ο Αιχμηρός μαθαίνει πάντως, ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, να ανοίξει πόρτα άλλου μεγάλου κλαμπ, για τον “πρωταγωνιστή” της ιστορίας μας. Μακάρι να το εμπιστευτούν το παιδί, επειδή έδειξε ότι αξίζει να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει σε μεγάλη ομάδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE