ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Ανδρέα Πιερίδη – Αφήνει πίσω του 3 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Ανδρέα Πιερίδη – Αφήνει πίσω του 3 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι και συγγενείς στον 48χρονο επιχειρηματία από την Λάρνακα, Ανδρέα Πιερίδη ο οποίος έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρό τροχαίο ατυχήματα που σημειώθηκε στις 22/12.

Η κηδεία του Πιερίδη θα τελεστή το Σάββατο 30/12 η ώρα 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στα Κελλιά Λάρνακας.

Ο άτυχος 48χρονος αφήνει πίσω του σύζυγο και τρία παιδιά.

Μας αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια του και τα τρία τέκνα του.

Να θυμίσουμε πως ο Ανδρέας Πιερίδης υπέκυψε την Τετάρτη 27/12 στα πολύ σοβαρά τραύματά του.

Ο ίδιος είχε εμπλακεί σε τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 22/12 στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε το πρωί της Πέμπτης 28/12 η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα ο άτυχος 48χρονος  υπέστη πολλαπλές κακώσεις κεφαλής, σώματος και ζωτικών οργάνων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE