Έρχεται Κύπρο και αξιολογείται από τον Πέτεφ

Έρχεται Κύπρο και αξιολογείται από τον Πέτεφ

Ο Μπόρχα Εκίθα ο οποίος ανήκει στην Ομόνοια, επιστρέφει σήμερα από την Ισπανία, όπου ακολούθησε πρόγραμμα με φυσιοθεραπεία, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αξιολογηθεί από τον Ιβάιλο Πέτεφ, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του στο “τριφύλλι”.

Εάν κριθεί ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του και ίσως γίνει μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας, μετά την επιστροφή του Βύντρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.