Ο Καρεμπέ… Εθνική Κύπρου!

Ο Καρεμπέ… Εθνική Κύπρου!

Ο παλαίμαχος Γάλλος σούπερ σταρ και πρώην άσος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Κριστιάν Καρεμπέ, είναι επίτιμος προσκεκλημένος στο Football Stars Day 2017 και λίγο πριν ολοκληρωθεί η σημερινή (30/12) εκδήλωση, βραβεύτηκε από το “Γκολ Στη Ζωή” και τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.

Ο Καρεμπέ, ο οποίος είναι Ambassador (Πρεσβευτής) του UEFA Foundation for Children, καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, αλλά και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρίσκεται στο ΓΣΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επέλεξε να φορέσει φόρμες της… Εθνικής Κύπρου, δείχνοντας για μία ακόμη φορά πόσο απλός και ακομπλεξάριστος άνθρωπος είναι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE