ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σενάρια για Μαρτίνες, η πιθανότητα μεταγραφής και οι τραυματίες ενόψει ΑΕΛ

Τα σενάρια για Μαρτίνες, η πιθανότητα μεταγραφής και οι τραυματίες ενόψει ΑΕΛ

Μετά τα δημοσιεύματα από την Αμερική, προχθές έσκασε μύτη και δημοσίευμα από Ελλάδα μεριά για τον Νίκολα Μαρτίνες.

Αθλητική ιστοσελίδα έγραψε ότι ο Πανιώνιος απευθύνθηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, διερευνώντας το ενδεχόμενο να πάρει δανεικό τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Στον Απόλλωνα τηρούν την ίδια στάση –όπως και μετά τα ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος της Φιλαδέλφεια Γιούνιον-, λέγοντας ότι έχουν συμβόλαιο με τον παίχτη μέχρι τον προσεχή Μάιο.

Και ότι παράλληλα θέλουν να παραμείνει κανονικά ο Μαρτίνες, αφού θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας. Αν ήταν κανένας παίχτης που ένιωθε παραγκωνισμένος, ενδεχομένως να πίεζε κι ο ίδιος να φύγει.

Όμως, ο Μαρτίνες στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει τα πάνω του και κανένας προπονητής δεν θα ήθελε να τον χάσει, τώρα που η υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου μπαίνει στην πιο καθοριστική καμπή.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Φανούρης Κωνσταντίνου προχθές, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παίχτη για τον κατάλογο Β’. Ήταν κατηγορηματικός, για άλλη μια φορά, ότι δεν πρόκειται να κάμουν προσθήκη παίχτη για τον κατάλογο Α’.

Την Τρίτη θα γνωρίζει ο Αυγουστή, ποιους από τους παίχτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες εβδομάδες, θα είναι στη διάθεση του για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Βασικά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Άλεξ Ντα Σίλβα, Σαρδινέρο και Άλεφ. Οι Παπουλής και Μάγκλιτσα, βάσει και της επίσημης ενημέρωσης, χάνουν την αναμέτρηση. 

Οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν την Τετάρτη, να ξεκινήσουν το νέο χρόνο, όπως έκλεισαν τον παλιό. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, για το πνεύμα, το μέταλλο και τη νοοτροπία νικητή που «κουβαλά» η ομάδα.

Αυτά τα ζηλευτά στοιχεία, πρέπει να τα «απλώσουν» στο γήπεδο και σε τρεις μέρες, για να καταφέρουν να βάψουν κυανόλευκο το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.

Βάζουν γκολ με το τσουβάλι στα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες, αλλά πρέπει να βρουν τη συνταγή να μην συναντήσουν προβλήματα διάσπασης της πιο σφιχτής άμυνας του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ έχει δεχθεί μόλις 7 τέρματα σε 16 αγώνες.

Όπως όλα δείχνουν μόνο ο Απόλλωνας, θα έχει δυνατό… δωδέκατο παίχτη στην κερκίδα. Θα είναι γεμάτη η δυτική του Τσιρείου, σε αντίθεση με την ανατολική που θα έχει πολύ λίγο κόσμο, επειδή οι περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΛ αρνούνται να μπουν στη διαδικασία να προμηθευτούν εισιτήριο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top