ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον βοηθό δεν τον «κρεμάζεις»! Έκαμε τα λάθη του ο Τιμόθεος

Τον βοηθό δεν τον «κρεμάζεις»! Έκαμε τα λάθη του ο Τιμόθεος

Εκφράστηκαν παράπονα από παίχτες του Απόλλωνα (με πρώτο τον Μπρούνο Βάλε) προς τον διαιτητή, ότι με το χέρι ο Αρουαμπαρένα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο Λεμεσιανό ντέρμπι.

Το τηλεοπτικό ριπλέι έδωσε φως. Με το σώμα ακούμπησε τη μπάλα ο σέντερ φορ της ΑΕΛ, δεν υπήρξε παράβαση.

Ήταν οριακά πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό ο Βάσκος, όταν έκανε την κεφαλιά στο δοκάρι ο Μαύρου, αλλά για τέτοιες φάσεις δεν αδικείς τον βοηθό διαιτητή Όμηρο Τζιωρτζή που δεν έδειξε οφφ σαιτ.

Όλοι εμείς χρειάστηκε να δούμε… κάμποσα ριπλέι, με γραμμές (κανονικές και τρισδιάστατες) για να βγάλουμε ξεκάθαρο συμπέρασμα. Για μια τέτοια φάση, δεν μπορείς να τον “κρεμάσεις” που… άφησε το πλεονέκτημα για τον επιθετικό. 

Έκανε αρκετά λάθη ο νεαρός διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή, μπορούσε δείξει ένα πέναλτι για κάθε ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη του… ξέφυγαν καθαρές φάσεις φάουλ. Επειδή ήταν το πρώτο του ντέρμπι του δίνεις περισσότερη πίστωση, από παλαιότερους συναδέλφους του. 

Βγάζει καλή εικόνα μέχρι στιγμής ο εν λόγω ρεφ, μακάρι να συνεχίσει έτσι και να δικαιώσει αυτούς που του έδωσαν την προαγωγή στην πρώτη κατηγορία. 

Ο ΚΟΡΑΚΟ-ΛΟΓΟΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top