«Παίζεται» ακόμα του Τουρέ…

«Παίζεται» ακόμα του Τουρέ…

Πριν μια εβδομάδα είχαν βγει αρκετά ρεπορτάζ, που έλεγαν ότι μετά τον Βύντρα, θα επανεγγραφεί στο ρόστερ της Ομόνοιας και ο Μπλάτι Τουρέ. 

Η ιστοσελίδα μας πληροφορείται ότι ο Ιβάιλο Πέτεφ, ακόμα το σκέφτεται κατά πόσον θα “φωνάξει” τον παίχτη, για να τον υπολογίζει στο υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Την οριστική του απόφαση, δεν την έχει δώσει ακόμα στη διοίκηση, ο Βούλγαρος τεχνικός. 

Οι πράσινοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Κυνηγούν τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, κάτι που έχουν να κάμουν εδώ και 11 μήνες. 

Εκτός πλάνων οι τιμωρημένοι Αντρέας Χριστοδούλου και Δημήτρης Χριστοφή. Περισσότερο θα λείψει ο Τζίμης, ο οποίος ήταν αναγεννημένος στα τελευταία παιχνίδια. Στο τέρμα θα είναι ο Μιχαήλοφ, ο οποίος έπαιξε για περισσότερη από μισή ώρα στον αγώνα με την Αλκή. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE