ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φωτιά» στα ψηλά και στα κάτω! Το «κυανόλευκο» ντέρμπι και τα υπόλοιπα (Πανόραμα)

«Φωτιά» στα ψηλά και στα κάτω! Το «κυανόλευκο» ντέρμπι και τα υπόλοιπα (Πανόραμα)

ΑΈχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της φάσης του πρωταθλήματος πριν από τα play-off, και η ανταγωνιστικότητα έχει «πιάσει» κόκκινο.

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου έκανε σπουδαία ανατροπή επί της ΑΕΚ (Περισσότερα ΕΔΩ), και «έπιασε» ξανά κορυφή, φωνάζοντας παρών για την κατάκτηση της «κούπας». Η «κυρία» φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω τις μέρες κρίσεις, και κοιτάει πλέον την επιστροφή στους τίτλους.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ μπαίνει σε προβληματισμούς παρόλο που συμπλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα ένα γύρο αήττητη. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ «κλείδωσε» την ομάδα του (περισσότερα ΕΔΩ) και την έβαλε σε «μπελάδες», αφού η «κυρία» επέστρεψε για συγκατοίκηση.

Χαμόγελα στον ΑΠΟΕΛ που παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα (περισσότερα ΕΔΩ), με το πόδι κολλημένο στο «γκάζι» και τον Γιώργο Δώνη να θέλει νέα «κούπα» στη μεγαλόνησο. Η τρίτη θέση στον πίνακα, λογικά είναι προσωρινή, διότι «χρωστάει» δύο ματσάκια.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού πάτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά «φρένο», καθώς άφησε βαθμούς στο «Αμμόχωστος», αλλά αν κάνει το 3/3 στις αναμετρήσεις που εκκρεμούν έχει την ευκαιρία να περάσει πρώτος, με τον Σωφρόνη να γνωρίζει τις δυσκολίες. Καλές μέρες για την ΑΕΛ, και την Ομόνοια, με τους «πράσινους» να μπαίνουν εξάδα ύστερα από αρκετό χρονικό διάστημα.

Μία θέση κάτω η Δόξα Κατωκοπιάς που «δοκιμάζεται» στη Λεμεσό απέναντι στον Άρη, ενώ η Πάφος του Λούκα Έλσνερ που έχει τη στήριξη της διοίκησης (περισσότερα ΕΔΩ), συνεχίζει να περνά παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, αγνοώντας για καιρό το τρίποντο. Η Αλκή στην ένατη θέση, μέτρησε δύο φυσιολογικές ήττες, ενώ ο Ερμής ανεβαίνει διότι διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ του.

«Μαχητικός» παρόλο που χάνει παραμένει ο Ολυμπιακός που δίνει τον «μεγάλο» αγώνα για να σώσει την παρτίδα, έχοντας από κάτω τη Νέα Σαλαμίνα που φανερώνει σημάδια ανάκαμψης, την ώρα που έρχονται και τα νέα αποκτήματα. Διασοληνωμένος «μάχεται» ο Εθνικός, που προσεύχεται να χάσει βαθμούς η «Ελαφρά ταξιαρχία» που είναι από πάνω!

H βαθμολογία:

Στο πρόγραμμα που ακολουθεί, ένα παιχνίδι έχουμε την Τετάρτη (10/1), με την Πάφος FC να υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού για το εξ αναβολής της πρώτης αγωνιστικής! Μιας και ο λόγος για εξ αναβολής παιχνίδια, θυμίζουμε

Για την πρεμιέρα:

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΦΟΣ F.C. 19:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Για τη 2η αγωνιστική:

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 17:30 ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 20:00 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Για την 9η αγωνιστική:

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 18:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

H 20η μέρα που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο έχει ματσάρες, με τον Εθνικό να υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα σε κόντρα «ζωής ή θανάτου». Η Ομόνοια παίζει εντός με τον Ερμή, ενώ η ΑΕΚ θέλει τρίποντο απέναντι στον Άρη για να επιστρέψουν τα χαμόγελα.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει, είναι το «ντέρμπι» στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα να υποδέχεται την Ανόρθωση, ενώ η ΑΕΛ έχει δύσκολη έξοδο στην Πάφο.

Η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

Τέλος, ο πίνακας των σκόρερ έχει πρωτοπόρο. Ο Φλοριάν Τολεμές έχει 15 τέρματα, με τον Ζελάγια να ακολουθεί με 12. Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» είχε την ευκαιρία να πλησιάσει, αλλά δε σκόραρε με τους «ερυθρόλευκους».

Δείτε το «ταμπλό»:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top