To τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Μιτόσεβιτς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

To τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Μιτόσεβιτς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο παλιός ποδοσφαιριστής και προπονητής ελληνικών και κυπριακών ομάδων, Ντούσαν Μιτόσεβιτς άφησε την τελευταία του πνοή την Πρωτοχρονιά, αφού νικήθηκε από την ανίατη ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό.

Ο Σέρβος τεχνικός θα κηδευτεί στην Κύπρο καθώς τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Λεμεσό.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Δευτερά 08/01 στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοσμά Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο και η ταφή  θα γίνει στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας.

Να σημειώσουμε πως ο 68χρονος προπονητής καταλείπει σύζυγο, παιδιά και εγγόνια.

Άξιο αναφοράς είναι πως η οικογένεια παρακαλεί όπως οι εισφορές γίνουν για τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE