2,5 επιπλέον χρόνια φυλάκιση στον Χρίστο Ορφανίδη – Θα τα εκτίσει διαδοχικά της υφιστάμενης ποινής

2,5 επιπλέον χρόνια φυλάκιση στον Χρίστο Ορφανίδη – Θα τα εκτίσει διαδοχικά της υφιστάμενης ποινής

Έπεσε η αυλαία άλλων περίπου 70 υποθέσεων στην υπόθεση του νυν κατάδικου Χρίστου Ορφανίδη.

Οι υποθέσεις αφορούσαν στο αδίκημα της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών και οι ποινές θα εκτιθούν διαδοχικά της ποινής φυλάκισης που ήδη εκτίσει ο πρώην επιχειρηματίας.

Δηλαδή, οι ποινές θα αρχίσουν να εκτίονται όταν παρέλθει η ποινή των 14 μηνών φυλάκισης που επεβλήθη στον κ. Ορφανίδη στις 26 του περασμένου Σεπτεμβρίου από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για έκδοση επιταγών ύψους 400.000 ευρώ.

Το Δικαστήριο ανακοίνωσε την κατάληξη της κάθε υπόθεσης, ενώ επέβαλε και στην κατηγορούμενη εταιρεία ORPHANIDES PUBLIC COMPANY LTD χρηματικό πρόστιμο.

Ωστόσο, το Δικαστήριο απεφάνθη πως δεν υπήρχε έδαφος για έκδοση διαταγμάτων αποζημίωσης, ενώ δεν εξέδωσε ούτε διαταγή για καταβολή των εξόδων των παραπονούμενων, επομένως αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα από τη διαδικασία της άσκησης αγωγών.

Πάντως, ο Χρίστος Ορφανίδης είναι αντιμέτωπος με επιπλέον υποθέσεις ακάλυπτων επιταγών που εκκρεμούν στα ποινικά Δικαστήρια και των άλλων επαρχιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνέντευξη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Themaonline, μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο

Σήμερα η συνέντευξη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Themaonline, μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τα χαρτιά του σε μια διαφορετική συνέντευξη μέσα, από το προεδρικό αυτοκίνητο.

BEST OF TOTHEMAONLINE