Αλλαγή ημέρας για αγώνα της Β’ κατηγορίας

Αλλαγή ημέρας για αγώνα της Β’ κατηγορίας

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Ξυλοτύμπου και της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου, αντί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

Η μετάθεση του αγώνα γίνεται γιατί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας θα διεξαχθεί ο αγώνας του Εθνικού με τη Νέα Σαλαμίνα για το Πρωτάθλημα Cyta.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE