ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ξεμπερδέψει με Δόξα… και να δει την κορυφή!

Να ξεμπερδέψει με Δόξα… και να δει την κορυφή!

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα του.

Η αήττητη πορεία του εδώ και 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι η καλύτερη επιβεβαίωση με τους γαλαζοκίτρινους να παρουσιάζονται φρέσκοι και ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στα τελευταία παιχνίδια τους.

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε εκτός απροόπτου την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στον Ερμή και πλέον καλείται να ξεμπερδέψει με ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι αυτό της Κυριακής με την Δόξα.

Το διπλό είναι αυτό που έχουν όλοι στο μυαλό τους στον Αρχάγγελο για να πάνε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς στα μεγάλα παιχνίδια κορυφής.

Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε ήδη να προσαρμόζει τα πλάνα του έχοντας στην διάθεση του και τον Εμίλιο Νσούε ο οποίος δηλώθηκε ήδη στην λίστα και δεν αποκλείεται να τον δούμε βασικό στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών.

Ο Γιώργος Εφραίμ είναι πανέτοιμος για 11άδα το έδειξε και κόντρα στον Ερμή, ο Ορ αποτελεί μια καλή επιλογή για τα άκρα ενώ συνωστισμός παρατηρείται στην μεσαία γραμμή εκεί που οι επιλογές πλέον είναι αυξημένες μετά και την θετική όπως εξελίχθηκε εμφάνιση του Μπερτόλιο.

Υπάρχουν φυσικά άλλες δύο προπονήσεις μέχρι τον αγώνα με την Δόξα, ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προσαρμόσει τα πλάνα του έχοντας ήδη αρκετές επιλογές σε όλες τις γραμμές και γνωρίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου.

Ο Γιώργος Κωστή παρακολούθησε την προσφυγική ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια της, πήρε σημαντικές σημειώσεις τις οποίες μετέφερε ήδη στον Γιώργο Δώνη ώστε να βγάλει την τακτική που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top