Β. ΛΙΛΛΗΚΑ: Μπηχτές στα ΜΜΕ – «Τα λεφτά του Νικόλα φροντίζουν στην αποσιώπηση»

Β. ΛΙΛΛΗΚΑ: Μπηχτές στα ΜΜΕ – «Τα λεφτά του Νικόλα φροντίζουν στην αποσιώπηση»

Σε μια περίεργη δήλωση προέβη η σύζυγος του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα, Βαρβάρα.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Αντιγόνη Σολομωνίδου Δρουσιώτου στον κυριακάτικο «Φιλελεύθερο», η κυρία Λιλλήκα μίλησε για όλα, για τον σύζυγό της, για τη συμμετοχή της στην προεκλογική, για τις προσδοκίες.

Ερωτηθείσα, όμως, για την άποψη ότι ο Γιώργος Λιλλήκας θα περάσει στον δεύτερο γύρο ακόμα και με ένα λαβωμένο κόμμα, όπως τη Συμμαχία Πολιτών, άφησε κάποια υπονοούμενα, κατά την ταπεινή μας άποψη.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι «οι αποχωρήσεις από το Δημοκρατικό Κόμμα είναι πολύ πιο τρανταχτές. Απλά οι οικονομικές δυνατότητες του επιτελείου του Νικόλα Παπαδόπουλου φροντίζουν στην αποσιώπηση από τα ΜΜΕ».

Κάποιος μπορεί εύκολα να συμπεράνει ότι η κυρία Βαρβάρα Λιλλήκα εννοεί ότι το Επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου δωροδοκεί συγκεκριμένα ΜΜΕ –ή όλα– για να μην γράφουν ή να μην αναφέρουν τις αποχωρήσεις από το ΔΗΚΟ ή τα εσωκομματικά ζητήματα του κόμματος.

Ή ότι τα ΜΜΕ φοβούνται τις «οικονομικές δυνατότητες» του Νικόλα.

Τι εννοούσε; Υπάρχουν τεκμήρια που να αποδεικνύουν κάτι;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.