ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε το ανιψάκι της για να πάρουν την δόση τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε το ανιψάκι της για να πάρουν την δόση τους

Απίστευτο το θράσος της ανήλικης, η οποία δεν δίστασε να κλέψει τα χρήματα από τους κόπους της αδελφής της που προορίζονταν για θεραπεία του ανήλικου παιδιού της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της 25χρονης, η οποία όπως ανέφερε μάζευε χρήματα για να πάρει το παιδάκι της για θεραπεία στην Γαλλία, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες.

Αν και η Αστυνομία για την συγκεκριμένη υπόθεση προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, τριών ανηλίκων και ενός 20χρονου, εντούτοις τα χρήματα δεν ανευρέθηκαν.

Έγκυρες πληροφορίες μας, αναφέρουν  πως οι Αρχές στρέφουν τις έρευνές τους στο ενδεχόμενο πίσω από την κλοπή των 8 χιλιάδων ευρώ να κρύβεται αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Θυμίζουμε πως οι δυο ανήλικες ηλικίας, 15 και 17 ετών αντίστοιχα παραδέχθηκαν την κλοπή ενώ κατονόμασαν 17χρονο στον οποίο όπως ισχυρίστηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, έδωσαν τα χρήματα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάζευε χρήματα για θεραπεία του μωρού της και την έκλεψε η ανήλικη αδελφή της

Και οι τρεις τέθηκαν υπό 8 ήμερη κράτηση την Παρασκευή (12/01) ενώ η Αστυνομία με βάση τα στοιχεία που είχε στην κατοχή της, στην υπόθεση εμπλεκόταν και τέταρτο πρόσωπο ηλικίας 20 ετών.

Ο 20χρονος νεαρός έδωσε μάλιστα διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται ενώ το δικαστήριο αποφάσισε την κράτηση του για 6 ημέρες .

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top