ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΠΕΠ ξεκαθαρίζει για τα τα όσα διέρρευσαν στον Τύπο για επεισόδιο του προπονητή της

Η ΑΠΕΠ ξεκαθαρίζει για τα τα όσα διέρρευσαν στον Τύπο για επεισόδιο του προπονητή της

Η διοίκηση της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς ξεκαθαρίζει με ανακοίνωση της, για τα όσα διέρρευσαν στον Τύπο σχετικά με επεισόδιο του προπονητή της με ποδοσφαιριστή του Εθνικού Λατσιών.

Διαβάστε επίσης το ντοκουμέντο του ThemaSports: Αποκαλυπτικό: Αλλιώς τα λέει ο διαιτητής για το «ξύλο» προπονητή σε παίκτη (pic)

Αναλυτικά:

“Αναφορικά με τα όσα διέρρευσαν στον τύπο σχετικά με επεισόδιο του προπονητή μας με ποδοσφαιριστή του Εθνικού Λατσιών, δηλώνουμε υπεύθυνα ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Και ρωτούμε:

1. Αφού έγινε το επεισόδιο, όπως λεν, γιατί ο διαιτητής δεν απέβαλε τον προπονητή μας;

2. Γιατί δεν καλέστηκε ασθενοφόρο, αφού χρειαζόταν ιατρική φροντίδα ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο; Συνέχισε να αγωνίζεται και μετά θυμήθηκε ότι ήταν τραυματίας;

3. Γιατί δεν αναφέρει τίποτε περί του συμβάντος ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος; Παρεπιπτώντος, ο διαιτητης κατά.την ανάπαυλα απέβαλε 1 ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΠ, 2 του Εθμικού Λατσιών και τον προπονητή του Εθνικού.

4. Γιατί μετά το τέλος του αγώνα, τόσο ο προπονητής μας όσο και ένας.ποδοσφαιριστής μας, δέχθηκαν, από απόκρυψη; τηλεφώνημα με απειλές κατά της ζωής τους;

Η προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα για να πληγεί το σωματείο μας, έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής.

Ο κόμπος έφτασε στο κτένι, γιαυτό και εμείς δε θα καθίσουμε πλέον με σταυρωμένα τα χέρια. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, πάντα σε νόμιμα πλαίσια, για να προστατεύσουμε την ομάδα μας.

Είμαστε το μόνο σωματείο της ορεινής Κύπρου που αντέχουμε στα τόσα προβλήματα και είμαστε συνεχώς στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Δεν δεχόμαστε από κανένα να καθορίζει την τύχη του σωματείου μας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top