Η Παπαρίζου ‘τάισε’ πόρτα στο ΡΙΚ για την Eurovision – Plan B' με άλλο μεγάλο όνομα

Η Παπαρίζου ‘τάισε’ πόρτα στο ΡΙΚ για την Eurovision – Plan B' με άλλο μεγάλο όνομα

strong>Το ΡΙΚ φαίνεται ότι έκανε πρόταση στην Παπαρίζου για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

Τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει. Το ΡΙΚ έχει ήδη ανακοινώσει ότι έχει αναθέσει στην ομάδα του συνθέτη / παραγωγού Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P.) τη δημιουργία του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Λισαβόνα, στις 8, 10 και 12 Μαΐου.

Το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, έχει γίνει και η συνάντηση της Παπαρίζου με τα στελέγχη του ΡΙΚ, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει ή να διαψέυδει κάποιος τη συνεργασία.

Το πρωί της Τετάρτης...

strong>Μάθετε σε ποιαν Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε πρόταση το ΡΙΚ στο LifenewsCy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE