ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον… έχουν κλειστό στην Τουρκία!

Τον… έχουν κλειστό στην Τουρκία!

Νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για το μέλλον του Σιβού.

Συγκεκριμένα άρθρο το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης (18/1) αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και ο ίδιος ο Σιβού συμφώνησαν σε όλα με τους Τούρκους για να συνεχίσει ο Διεθνής Νιγηριανός στην Μπούρσασπορ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα της Τουρκικής ιστοσελίδας σημειώνεται ότι ο 24χρόνος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ανόρθωση αλλά και ο εκπρόσωπος του συναντήθηκαν με τους ιθύνοντες της Μπούρσασπορ σήμερα (18/1) κι έφτασαν σε κατ’ αρχή συμφωνία.

Πάντως στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι θα γίνουν οι τελικές επαφές αύριο (19/1) και ο δεξιός μπακ της «Κυρίας» θα ανακοινωθεί και επίσημε με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμφωνία 2,5 χρόνων με τον Τούρκικο συλλογό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο δημοσίευμα από την γειτονική χώρα μπορεί να γράφει για συμφωνία του παίκτη και του εκπροσώπου του, ωστόσο δεν γίνεται αναφορά σε κανένα σημείο του άρθρου για συμφωνία της Τουρκικής ομάδας με την κύρια ενδιαφερόμενη που σε αυτή την περίπτωση είναι η ομάδα της Ανόρθωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top