ΛΑΡΝΑΚΑ: Καλή «μπάζα» από αυτοκίνητο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καλή «μπάζα» από αυτοκίνητο

Άγνωστοι έκλεψαν από αυτοκίνητο στη Λάρνακα, αντικείμενα αξίας τριών περίπου χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις οκτώ το βράδυ, καταγγέλθηκε από κάτοικο Λάρνακας ότι μεταξύ των ωρών 17.30 – 19.00, άγνωστος ή άγνωστοι έσπασαν το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού του οχήματος που οδηγεί ο σύζυγος της και ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης γυμναστηρίου.

Οι άγνωστοι έκλεψαν από το αυτοκίνητο μία επώνυμη τσάντα αξίας 500 ευρώ, δύο επώνυμα ζευγάρια γυαλιών μυωπίας αξίας χιλίων ευρώ, ένα επώνυμο πορτοφόλι αξίας χιλίων ευρώ, δύο πιστωτικές κάρτες και 500 – 600 ευρώ σε μετρητά.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ και άρχισαν εξετάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν αργότερα σήμερα.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE