ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα ισχύουν για τα εισιτήρια του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνα

Όλα όσα ισχύουν για τα εισιτήρια του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνα

Διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 18:00 στο ΓΣΠ ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα που είχε αναβληθεί στις 25 Οκτωβρίου λόγω καιρικών συνθηκών.

Στον αγώνα αυτό θα ισχύσει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για πώληση εισιτηρίων στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης μόνο μέσω της ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Η πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ .

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα που είχαν αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα που δεν είχε διεξαχθεί, δικαιούνται επιστροφή χρημάτων. Όπως ανακοίνωσε ο Απόλλωνας, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται στο Apollon Official Store, ΜΟΝΟ με την προσκόμιση του εισιτηρίου του αναβληθέντα αγώνα, μέχρι την Τρίτη 23/01.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top