ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παράγγειλε εξοπλισμό για φυτώριο κάνναβης – Την βρήκε απλωμένη στο δίκτυ η ΥΚΑΝ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παράγγειλε εξοπλισμό για φυτώριο κάνναβης – Την βρήκε απλωμένη στο δίκτυ η ΥΚΑΝ

Φυτώριο κάνναβης ήθελε να φτιάξει στην Κύπρο ένας 37χρονος, που ανάμεσα στα προσωπικά του αντικείμενα, στις αποσκευές του έφερε και τα απαραίτητα εργαλεία.

Ποινή φυλάκισης δυόμισι χρόνων επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε ελληνοκύπριο κάτοικο της πόλης, την Πέμπτη 18/1, σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’.


Ο 37χρονος, αφού παραδέχθηκε κρίθηκε ένοχος σε υποθέσεις κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου, κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, καλλιέργειας κάνναβης και καλλιέργειας κάνναβης με σκοπό την προμήθεια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 37χρονος, έστειλε από την Ουαλία στην Κύπρο και τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανισμούς μέσω φορτωτικής, όπως αναφέρει ο ‘Φ’, σχεδιάζοντας να φτιάξει το δικό του φυτώριο κάνναβης. Ο εξοπλισμός σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους ανακριτές έφθασε στα χέρια του κατόπιν παραγγελίας και πληρώνοντας συνολικά 1.200 στερλίνες.

Μέχρι την ημέρα που η ΥΚΑΝ πραγματοποίησε έφοδο στο διαμέρισμα του 37χρονου, κατάφερε να φτιάξει ένα διαμορφωμένο δωμάτιο στο οποίο εντοπίστηκαν τέσσερις γλάστρες με ισάριθμα στελέχη του φυτού, με τα φύλα και τον καρπό να είναι τοποθετημένα σε ειδικό δίκτυ για αποξήρανση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*H φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top