ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 73χρονη – Την έδειρε ο 42χρονος γιος της για τα λεφτά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 73χρονη – Την έδειρε ο 42χρονος γιος της για τα λεφτά

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσία νοσηλεύεται 73χρονη η οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το ίδιο της το παιδί.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία εξετάζεται υπόθεση που αφορά σε πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με θυμα 73χρονη ελληνοκύπρια.

Η 73χρονη ενώ αρχικά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, λόγω της εξερετικά κρίσιμης κατάστασής της μεταφερθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής με επισκληριίδιο αιμάτωμα, κατάγματα και αιμορραγία εγκέφαλου.

Ύποπτος είναι ο 42χρονος γιός της ο οποίος συνελήφθη η ώρα 06:15 στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 22/1, στην περιοχή Ύψωνα στη Λεμεσό.

Να σημειωθεί ότι αιτία του ξυλοδαρμού της 73χρονης, φέρονται να είναι τα οικονομικά προβλήματα του γιού της, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί ότι είναι γνωστός στην Αρχές από άλλες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE