ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλινικά νεκρή η 73χρονη - Ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γιο της

Κλινικά νεκρή η 73χρονη - Ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γιο της

Διαπιστώθηκε μετά από εξέταση της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου ότι η 73χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 42χρονο γιο της είναι κλινικά νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η γυναίκα έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης με αντικείμενο με σκληρή επιφάνεια (θλων όργανο), σύμφωνα με τα ευρήματα της κυρίας Αντωνίου.

Πλέον, ο 42χρονος γιος της είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας φόνου εναντίον της μητέρας του.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα όσα διαδραματίστηκαν στην οικία του στην Ανθούπολη, τα άκουσε και τα έζησε ο αδερφός της 73χρονης.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στο ThemaOnline, ο 42χρονος, μετά τον ξυλοδαρμό, απείλησε τον ηλικιωμένο θείο του για να μη μιλήσει.

Θυμίζουμε ότι λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, η 73χρονη μεταφέρθηκε στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς υπέστη αιμορραγία εγκεφάλου, επισκληρίδιο αιμάτωμα και κατάγματα σε όλο της το σώμα.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για ευκατάστατη οικογένεια, με τις αρχές να ερευνούν οικονομικές διαφορές πίσω από το έγκλημα.

Στην σκηνή θα γίνει αυτοψία από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top