ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί οι δυο γυναίκες που έφθασαν στο Αεροδρόμιο με ναρκωτικά 'μέσα' τους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί οι δυο γυναίκες που έφθασαν στο Αεροδρόμιο με ναρκωτικά 'μέσα' τους

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Δευτέρα 22/1 διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 30χρονης και 31χρονης, οι οποίες συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι, οι δύο γυναίκες έφθασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αργά το βράδυ του Σαββάτου 20/1, με πτήση προερχόμενη από ευρωπαϊκή χώρα. Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου και μετά από σχετική εξέταση από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, τους απαγορεύτηκε η είσοδος στη Δημοκρατία. Ακολούθως, περιορίστηκαν σε ειδική αίθουσα του αεροδρομίου και διευθετήθηκε η αναχώρησή τους, προς την χώρα προέλευσής τους, με την επόμενη διαθέσιμη πτήση. 

Κατά τη διαδικασία αναχώρησής τους και κατά τη διάρκεια του ελέγχου αποσκευών, εντοπίστηκαν στην τσάντα της 30χρονης, δυο συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων περίπου.

Μέλη της ΥΚΑΝ, που κλήθηκαν στο χώρο, παρέλαβαν τις δύο συσκευασίες και οδήγησαν τις δύο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για ακτινολογικό έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο σώμα της 31χρονης, εντοπίστηκαν άλλες δύο συσκευασίες. Αφού τις απέβαλε, διαπιστώθηκε ότι περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων περίπου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top