Οργή και αντίδραση για την παραπομπή των τριών στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Οργή και αντίδραση για την παραπομπή των τριών στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Ο Πειθαρχικός εισαγγελέας παρέπεμψε στον Αθλητικό Δικαστή τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ αλλά και τον Εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Κυριάκο Δημητρίου για δηλώσεις που έκαναν μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι τρεις προαναφερόμενοι θα βρεθούν ενώπιον του Αθλητικού δικαστή για δηλώσεις τους μετά το ματς,ενώ ο Καταλά παραπέμφθηκε και για το φτύσιμο κατά τη διάρκεια του ματς με τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που προνοεί μεγαλύτερη ποινή σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε με το πέρας του αγώνα.

Πάντως από πλευράς επίσημης ΑΕΚ ‘εχουν ενημερωθεί για την συγκεκριμένη εξέλιξη και αναμένεται να προκύψει αντίδραση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE