ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία μεγάλη απώλεια αλλά και μία μεγάλη επιστροφή…

Μία μεγάλη απώλεια αλλά και μία μεγάλη επιστροφή…

Μετά το… εφήμερο “μεθύσι” της τεσσάρας, ο Απόλλωνας θα ξαναμπεί σιγά-σιγά σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ, αφού την ερχόμενη Τετάρτη (31/01) οι δύο διεκδικητές του τίτλου θα τα πουν εκ νέου, αυτή τη φορά στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής.

Και το συγκεκριμένο παιχνίδι, αναμένεται βάσει λογικής, να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του ΓΣΠ, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι θα εμφανιστεί ξανά στο χορτάρι τόσο κακό ΑΠΟΕΛ και τόσο επιβλητικός Απόλλωνας, ο οποίος θα κάνει “πάρτι” στον αγωνιστικό χώρο και θα μετουσιώνει σε γκολ (σχεδόν) την κάθε του επίθεση!

Στο εν λόγω ματς, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει έναν μεγάλο “πονοκέφαλο”, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες ενός από τους πιο σημαντικούς παίκτες του, του Σακέτι, ο οποίος συμπλήρωσε… οκτώ (!) κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ξανά ποινή μίας αγωνιστικής.

Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη φορά που έλειπε ο Αργεντινός μέσος ήταν στο ντέρμπι του Τσιρείου με την Ανόρθωση που έληξε 1-1, όπου τότε είχε συμπληρώσει έξι κάρτες και η απουσία του στο κέντρο ήταν ιδιαίτερα εμφανής…

Όμως, υπάρχουν οι λύσεις για να καλυφθεί επάξια το κενό του και λογικά, το δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Άλεφ και Άλαν, οι οποίοι σε αρκετά παιχνίδια έχουν “κλέψει” τις εντυπώσεις με την απόδοση τους.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Κύπριος τεχνικός θα έχει και μία ευχάριστη είδηση ενόψει ΑΠΟΕΛ, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έιναι έτοιμος ο Βραζιλιάνος Ντα Σίλβα, ο οποίος θυμίζουμε ότι στο ΓΣΠ “κόπηκε” από την αποστολή ανήμερα του αγώνα και θα είναι σίγουρα υποψήφιος για το αρχικό σχήμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά στην Πάφο: Η νύχτα ήταν ήσυχη χωρίς αναζωπυρώσεις - Σε επιφυλακή τα εναέρια μέσα

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Πιάνει δουλειά η Ελεγκτική για δαπάνες υποψηφίων - Το πρόστιμο και οι «τρύπες» στη νομοθεσία

Βρήκαν στο σπίτι του κλεμμένη μοτοσυκλέτα - Φόρεσαν χειροπέδες σε 18χρονο

Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης - 49χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο



Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top