Στον 'κάλαθο' τα προεκλογικά πόστερ των υποψηφίων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στον 'κάλαθο' τα προεκλογικά πόστερ των υποψηφίων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι διαφημιστικές πινακίδες από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (26/1) θα σταματήσουν να ενοχλούν την αισθητική των Κύπριων πολιτών.

Ξεκίνησε το «ξήλωμα» όλων των διαφημιστικών πινακίδων, αφού σύμφωνα με την νομοθεσία θα πρέπει μέχρι το πρωί του Σαββάτου (27/01)  να μην υπάρχουν στους δρόμους της Κύπρου.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την αφαίρεση της διαφημιστικής πινακίδας του υποψηφίου Προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου που βρισκόταν στα φώτα του πρώην Ορφανίδη.

Θα πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να αφαιρέσουν τις διαφημιστικές πινακίδες μέχρι τα μεσάνυχτα. Συνήθως όμως σε κάθε εκλογική μάχη τρέχουν μέχρι τελευταίας στιγμής για την αφαίρεση του ενώ σε προηγούμενες εκλογές είχαμε και πρόστιμο για το γεγονός ότι υπήρχαν διαφημιστικές πινακίδες μετά την περίοδο που επιτρεπόταν. Το πρόστιμο σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών φθάνει μέχρι και 5,000 Ευρώ ή ακόμη και ένα χρόνο φυλάκισης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE