«Εσούζετουν το γήπεδο, είχε 27 χιλιάδες κόσμο»

«Εσούζετουν το γήπεδο, είχε 27 χιλιάδες κόσμο»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΕΠΑ, Χάρης Κωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου, «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της ΕΠΑ με την Ομόνοια για τα ημιτελικά του κυπέλλου που έγινε το 1985.

Δείτε τι είπε ο Χάρης Κωνσταντίνου:

«Η Ομόνοια τότε ήταν μια ομάδα, με Άρσοφ προπονητή, που ήταν ο πρώτος προπονητής που έφερε νέο σύστημα. Όποια ομάδα έπαιζε έβαζε από τέσσερα και πάνω. Εκείνη τη μέρα όταν κάναμε μέσα στο παιχνίδι έβγαινε σωστό. Μετά το παιχνίδι έδιωξε παίκτες η Ομόνοια (Πραξιτέλους, Γκρέγκορι). Όταν πήγαμε στη Λευκωσία μετά από μια εβδομάδα, εσούζετουν το γήπεδο. Είχε 27 χιλιάδες κόσμο! Κάθε μισό λεπτό έχαναν ευκαιρία. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0. Στο 52ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι. Το χτύπησε ο Πατίκης, το έκοψα, χτύπησε στα δυο δοκάρια και μετά το σουτ του Μαυρή, έφυγε έξω η μπάλα. Λέω και εγώ θα ηρεμίσουν, πάλε όμως δεν περνούσαμε το κέντρο. Στο 82΄ έκαναν το 1-0 και μέχρι το τέλος έτρεχαν να βάλουν τέσσερα γκολ!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE