«Καλύτερα αγρότης, παρά προπονητής σε Μπάρτσα – Άρσεναλ!»

«Καλύτερα αγρότης, παρά προπονητής σε Μπάρτσα – Άρσεναλ!»

Ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, απέκλεισε κατηγορηματικά την προοπτική να εργαστεί στο μέλλον στην Μπαρτσελόνα ή την Άρσεναλ.

O 45χρονος προπονητής δήλωσε ότι θα προτιμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να εργαστεί σε κάποια φάρμα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ενός εκ των δύο προαναφερθέντων συλλόγων, ωστόσο… ντρίμπλαρε την ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, απαντώντας ότι «δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον στο ποδόσφαιρο».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE