Βρήκε Ατόρνο και… πόζαρε μαζί του! (photo)

Βρήκε Ατόρνο και… πόζαρε μαζί του! (photo)

Η παίκτρια του ΘΟΪ Λακατάμιας, Έλενα Νεάρχου βρήκε τον ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδας του ΘΟΪ και… πόζαρε μαζί του.

Η Έλενα βρήκε τον Παραγουανό άσο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΘΟΪ (όπως φαίνεται κι από την φωτογραφία) και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.

Μάλιστα στην δημοσίευση της… χαρακτήρισε τον Ατόρνο και παικταρά!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE