ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αλλαγή πλάνων του Λέβι και ο Στρούνα που παίρνει φανέλα βασικού!

Η αλλαγή πλάνων του Λέβι και ο Στρούνα που παίρνει φανέλα βασικού!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε στην Ανόρθωση μετά την απόκτηση των Ντουρίς (επιθετικός), Ιγκεμπόρ (μέσος) και Κοφί, Στρούνα (αμυντικοί).

Ο Κοφί μπορεί να αποκτήθηκε για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας (φυσική του θέση), όμως ο ερχομός Στρούνα μας δείχνει πως κατά πάσα πιθανότητα ο Σλοβένος αμυντικός θα πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα καθώς είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής και πιο έτοιμος να βοηθήσει. Κόντρα στην Πάφο την ερχόμενη Τετάρτη (31/1) ο Κοφί είναι αυτός που θα ξεκινήσει την αναμέτρηση όμως καθώς δεν υπάρχει άλλο δεξί μπακ στο ρόστερ και στην διάθεση του Ρόνι Λέβι.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα τρια νέα αποκτήματα (Ντουρίς, Ιγκεμπόρ και Κοφί) και το πιο πιθανό σενάριο είναι να ξεκινήσουν και οι τρεις ως βασικοί. Θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Ντουγκλάο και Καμαρά και έτσι ο Βίκτορ θα έρθει πίσω στα στόπερ με αποτέλεσμα την θέση του στο κέντρο να παίρνει ο Ιγκεμπόρ. Την θέση του Καμαρά θα πάρει ο Ντουρίς, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας προορίζεται ο Κοφί. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν αρκετά στην Κυρία και οι επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν το ποιοι θα είναι στην διάθεση του Ισραηλινού τεχνικού.

Ο αρχικός προγραμματισμός του Ρόνι Λέβι ήταν να αποκτήσει δύο επιθετικούς την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, όμως ο τραυματισμός του Παναγιώτη Αρτυματά και οι λίγες λύσεις στα άκρα της άμυνας τον οδήγησαν στο να προχωρήσει στην απόκτηση ενός πολυθεσίτη παίχτη (Στρούνα). Ο συγκεκριμένος αμυντικός έχει ως φυσική θέση το δεξί άκρο της άμυνας όμως αγωνίζεται εξίσου καλά και στο αριστερό. Αν παραστεί ανάγκη λόγω τραυματισμών ή καρτών, ο Στρούνα μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Πολύωρη η ανάκριση του Νεκτάριου - Οι πρώτες δηλώσεις των δικηγόρων

Μονή Αββακούμ: Πολύωρη η ανάκριση του Νεκτάριου - Οι πρώτες δηλώσεις των δικηγόρων

Σε δηλώσεις προέβη ο δικηγόρος, Αναστάσιος Βαβούσκος, μετά το πέρας της ανάκρισης του εν αργία Ηγούμενου της Μονής Αββακούμ, Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top