Τους συστήθηκε και ο στόχος του

Τους συστήθηκε και ο στόχος του

Ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός της ΑΕΚ, Απόστολος Γιάννου, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (27-01-2018) την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Ο παίκτης γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, όπως και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, φόρεσε τη στολή προπόνησης και έδειξε τις πρώτες του αρετές σε κιτρινοπράσινο περιβάλλον.

Στόχος του άμεσα να είναι ετοιμοπόλεμος, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Δόξα Κατωκοπιάς, αλλά ευελπιστεί ότι απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει να… ματώνει αντίπαλα δίκτυα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.