ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρόθεση των δύο για έξοδο! Η ανατροπή για την 4η κίνηση…

Η πρόθεση των δύο για έξοδο! Η ανατροπή για την 4η κίνηση…

Η Ομόνοια έχει την δυνατότητα να κινηθεί για την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή και να κάνει την 4η προσθήκη της στο ρόστερ με την οποία θα ολοκληρωθούν και οι μεταγραφικές της κινήσεις για την χειμερινή περίοδο.

Τρεις μέρες όμως πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα, τα μεταγραφικά στο «τριφύλλι» φαίνεται να μπαίνουν για λίγο στον πάγο καθώς προκύπτουν κάποια εσωτερικά θέματα, τα οποία καθυστερούν στο να ολοκληρωθεί το παζλ των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίσαμε φαίνεται ότι δύο ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ των «πρασίνων» εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν από την Ομόνοια. Ο λόγος φυσικά για τους Νικάντρο Μπρέεβελντ και για τον Γουίλιαμ Σοάρες.

Όσον αφορά τον Μπρέεβελντ, ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μαίο με την Ομόνοια και πιθανολογείται ότι έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού, κάτι που τον κάνει να σκέφτεται να αποχωρήσει από το «Ηλίας Πούλλος».

Επίσης όσον αφορά την περίπτωση του Γουίλιαμ Σοάρες, φαίνεται ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε από την Διοίκηση της Ομόνοιας να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» για καθαρά προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν οι δύο προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές τελικά αποχωρήσουν από το ρόστερ της Ομόνοιας πιθανών να προκύψουν κι αλλαγές στο σκηνικό των μεταγραφικών εξελίξεων.  

Ο Ιβάιλο Πέτεφ θα περιμένει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες το όλο σκηνικό για να ξέρει πως θα κινηθεί με την περίπτωση του Θεόφιλους Σόλομον ο οποίος είναι στο περίμενε, αλλά και με τον Μπόλιεβιτς για το οποίο φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

Σε πιθανότητα αποχώρησης του Σοάρες και με δεδομένο ότι ο Εκίθα και ο Κάι δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα αλλά και το γεγονός ότι ο Βύντρα προέρχεται από αγωνιστική απραξία για μεγάλο διάστημα, τότε ο Βούλγαρος θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του και θα τρέξει για απόκτηση αμυντικού ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε κι αυτό για το αμυντικό πρόβλημα στην Ομόνοια

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top