ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κυρία» στην Λεμεσό! Πήρε το «διπλό» και βλέπει κορυφή

«Κυρία» στην Λεμεσό! Πήρε το «διπλό» και βλέπει κορυφή

ROBO MARKETS ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3  (20-25, 23-25, 26-28)

Nlκη που της επιτρέπει να βλέπει ακόμα και την πρωτιά με δικές της νίκες, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων στις εναπομείνοντες δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της ρέγκιουλαρ – σίζον πέτυχε η Ανόρθωση το Σάββατο. Στο εξ αναβολής ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής κέρδισε μετά από φοβερό αγώνα την ισάξια Robo Μarkets ΑΕΛ με 0-3 σετ.

Η «Μεγάλη Κυρία» με 30 βαθμούς υποσκέλισε άνκαι ισοβαθμεί με την Τεχνοοικία ΑΕΚ στους 30 βαθμούς τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Η Robo Markets ΑΕΛ που έπαιξε τα ρέστα της για κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση βλέπει τα πλέϊ- όφς με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα.

Μετά από ένα ωραίο αγώνα που κράτησε το ενδιαφέρον του σε υψηλά επίπεδα η Ανόρθωση κατάφερε να επιβληθεί 20-25 σε 27 λεπτά και να πάρει το προβάδισμα μέσα στο «Νίκος Σολωμονίδης».

Πραγματική μάχη έγινε στο δεύτερο  σετ με τις δυο ομάδες να δίνουν πραγματική μάχη και να προσφέρουν φοβερό θέαμα αλλά η Ανόρθωση είχε λύσεις στα τελευταία στάδια και κατόρθωσε να κερδίσει 23-25 εξασφαλίζοντας σοβαρό προβάδισμα 0-2 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν εντυπωσιακό με τις δυο ομάδες να προσφέρουν απίστευτο θέαμα με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και κάθε μπαλιά να διεκδικείται. Η Ανόρθωση φάνηκε πιο ψύχραιμη και πήρε το σετ με 26-28 κατακτώντας τη σπουδαία νίκη με 0-3 από κάθε άποψη.

ROBO MARKETS ΑΕΛ (ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Κωνσταντινίδου, Κχαταρασβίλι, Βόρονο, Σίμαν, Παύλου,Σπύρου – Λίμπερο: Κυπριανού.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Πατσέκο,Καετάνο, Ιωάννου, Κορντούν –  Λίμπερο: Δαϋίδ.

Με τη συμπλήρωση 12 αγώνων η  βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: : 1. Απόλλων 33,  2. Ανόρθωση 30, 3. Τεχνοοικία ΑΕΚ   30, 4. Robo Markets ΑΕΛ  20 . 5. Αναγέννηση Δ. .15. 6. Ολυμπιάδα Ν.  10. 7. ΘΟΙ Αυγ.  06, 8. Εθνικός Λ.  0.

Απο ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top