ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Ε.Ν. Αθηένου

Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Ε.Ν. Αθηένου

Με σπουδαίο διπλό έφυγε από το κλειστό του Λυκείου Λατσιών η Ε.Ν. Αθηένου που επικράτησε δύσκολα μεν αλλά δίκαια του περσινού νταμπλούχου Α.Σ. Λατσιά με 19-17 και έκανε αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η ομάδα του Γιάννου Ιωάννου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της στο παρκέ, ήταν διεκδικητική, ήρεμη στις κρίσιμες επιθέσεις, περιόρισε τα ατού των Λατσιών και κάνοντας μεγάλη ανατροπή στο 2ο ημίχρονο και κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών. Στο πρώτο μέρος ο Α.Σ. Λατσιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, ήταν καλύτερος και προηγήθηκε με 8-6. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αθηένου βελτιώθηκε σημαντικά, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και με σωστές επιθετικές αποφάσεις έφτασε στην νίκη – ανατροπή με 19-17.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Πανελλήνιος Λευκωσίας πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στο κλειστό της Αραδίππου κερδίζοντας τον Α.Ο. Αραδίππου με 21-20 σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Ήταν συγκλονιστικό από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος, οι δύο ομάδες χάρισαν μεγάλες συγκινήσεις με την ομάδα του Πανελληνίου κάνοντας σπουδαία εμφάνιση κέρδισε στο τέλος τον αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α.Σ. Λατσιά – Ε.Ν. Αθηένου 17-19

Α.Ο. Αραδίππου – Πανελλήνιος Λευκωσίας 20-21

Πηγή: CHF

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top