ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κομβικό ματς… μέχρι το επόμενο, φουλάρουν οι νεοφερμένοι

Κομβικό ματς… μέχρι το επόμενο, φουλάρουν οι νεοφερμένοι

Ένα κομβικό (μέχρι το επόμενο…) παιχνίδι θα δώσει την ερχόμενη Τρίτη (30/01) η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει τον “διψασμένο” για βαθμούς Ολυμπιακό στο Μακάρειο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, μείωσαν τις πιθανότητες της Λεμεσιανής ομάδας για κατάληψη της 4ης θέσης που υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος του “μαραθωνίου” και η διαφορά των επτά πόντων από την ΑΕΚ ή των οκτώ από την Ανόρθωση δεν είναι μη αναστρέψιμη…

Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή στην ΑΕΛ δεν κάνουν μαθηματικούς υπολογισμούς, ούτε βλέπουν μακριά, αλλά θέλουν να το πάνε παιχνίδι με παιχνίδι διεκδικώντας τη νίκη και στο τέλος θα κάνουν ταμείο.

Κλισέ φράση, αλλά δεν έχουν κι άλλη επιλογή.

Πολλοί τους έχουν ξεγραμμένους, αλλά οι “γαλαζοκίτρινοι” είναι αποφασισμένοι να τους διαψεύσουν και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να ρίξουν “λευκή πετσέτα”.

Στόχος τους είναι το 4 Χ 3 στις στις επόμενες αγωνιστικές απέναντι σε Ολυμπιακό (εκτός), Ερμή (εντός), Αλκή (εκτός) και Νέα Σαλαμίνα (εκτός), ούτως ώστε να ξαναμπουν γερά στο κόλπο της Ευρώπης και να αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση στο Τσίρειο στο τελευταίο παιχνίδι της Α΄ φάσης με άλλο “αέρα” και την αυτοπεποίθηση στα ύψη, ούτως ώστε να μπουν στα πλέι-οφ με πολύ περισσότερες πιθανότητες για την υπέρβαση.

Βέβαια, όλα αυτά ακούγονται ωραία, εύκολα κι απλά, όμως τα πράγματα αν τα δούμε ρεαλιστικά δεν είναι καθόλου εύκολα, αφού στη θεωρία το πρόγραμμα είναι βατό, αλλά στην πράξη είναι πολύ ζόρικο όταν έχεις τρία ματς εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες που θέλουν πάση θυσια βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ και ο Ερμής είναι αρκετά ανεβασμένος τελευταία…

Όμως, ο δρόμος για την Ευρώπη θέλει υπερβάσεις, είτε μικρές είτε μεγάλες, αλλιώς το “τρένο” θα χαθεί οριστικά και σύντομα.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της ΑΕΛ μπήκε πλέον στην τελική ευθεία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αμφιταλαντεύεται για το αν θα παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-4-2, 4-2-3-1 ή κάποιο άλλο σύστημα που ενδεχομένως να έχει στο μυαλό του.

Θυμίζουμε ότι στη διάθεση του είναι πλέον και τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, οι Ρομάν, Τόρες, Τεξέιρα και Γκαμπιονέτα, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν στο “πετσί” της ομάδας και κάποιοι από αυτούς αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού…

Σημειώνουμε ότι είναι εκτός πλάνων λόγω κίτρινων καρτών ο Σάσι, ενώ στο όριο βρίσκονται αρκετοί παίκτες. Συγκεκριμένα, είναι οι Βοζίνια (2), Φιντέλις (2), Αϊρόσα (5), Σίλβα (5) και Αβραάμ (7)…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top