ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το εξπρές του Γκουαρντιόλα δεν έκανε στάση ούτε εκεί

Το εξπρές του Γκουαρντιόλα δεν έκανε στάση ούτε εκεί

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έπαιξε μπάλα για μισή ωρίτσα και ξεμπέρδεψε με την Κάρντιφ (0-2) που επιστράτευσε πολύ σκληρό παιχνίδι για να σταματήσει τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Αν είσαι μεγάλος, μόνο να χάσεις έχεις από τέτοια παιχνίδια. Αν αποκλειστείς, τότε σχεδόν γίνεσαι ρεζίλι, αν κερδίσεις κάνεις απλώς το αυτονόητο.

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε μπάλα για μισή ώρα και με το 0-2 στο σπίτι της Κάρντιφ πέρασε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, με τους «πολίτες» να έχουν να αντιμετωπίσουν το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Μία ευφυής εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε κάτω από τα πόδια του τείχους έκανε από νωρίς το 0-1 (8’), με την Μάντσεστερ Σίτι να ελέγχει απόλυτα το ματς και να βρίσκει δεύτερο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο (37’) με κεφαλιά του Στέρλινγκ.

Οι «πολίτες» έχασαν με τραυματισμό τον Λιρόι Σανέ, ο οποίος δέχθηκε ένα δολοφονικό χτύπημα από τον Μπένετ που έμεινε ατιμώρητο, ενώ φωνάζουν και για γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα που ακυρώθηκε για παθητικό οφσάιντ του Αγκουέρο.

Στην επανάληψη η κλωτσιά συνέχισε να πηγαίνει σύννεφο, με τους παίκτες της Σίτι να προσέχουν περισσότερο τα πόδια τους και να φεύγουν με την πρόκριση, έπειτα από ένα πολύ πολύ σκληρό ματς.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top