ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπριος νεαρός παίκτης… λάμπει στα γήπεδα της Γερμανίας (videos – photos)

Κύπριος νεαρός παίκτης… λάμπει στα γήπεδα της Γερμανίας (videos – photos)

Ένας Κύπριος ποδοσφαιριστής, ο Χρίστος Ιερείδης, συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Γερμανία.

Ίσως αρκετοί να μην γνωρίζετε τον ποδοσφαιριστή, γι’ αυτό το Themasports.com σας μεταφέρει ορισμένα στοιχεία για τον Κύπριο παίκτη.

Γεννημένος 12 Δεκεμβρίου 1994 ο Χρίστος Ιερείδης, με ύψος 1.77 και 74 κιλά, αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Άρη, ενώ το 2016 πήγε ως δανεικός στον Ακρίτα Χλώρακας, και έπειτα επέστρεψε στην ελαφρά ταξιαρχία.

Τον Ιανουάριο του 2017 αποφάσισε να κάνει αποφασιστικό βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφήνοντας τα κυπριακά γήπεδα και ψάχνοντας την τύχη και το μέλλον του στον βασιλιά των σπορ στα γήπεδα της Γερμανίας.

Εντάχθηκε στη δύναμη της Ίντερ Λειψίας (Inter Leipzig), όπου είχε εκει μέχρι το περασμένο καλοκαίρι 7 συμμετοχές, όλες στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος όπου συμμετείχε η Γερμανική ομάδα.

Ακολούθως, από τη στιγμή που δεν θα παρέμενε στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι, με ελευθέρα μεταγραφή, υπέγραψε ένα χρόνο συμβόλαιο με άλλη Γερμανική ομάδα.  Πρόκειται για την Στεντάλ (Lok Stendal), ομάδα μικρών κατηγοριών Γερμανίας (Oberliga).  Η ομάδα του Χρίστου Ιερείδη είναι στη μέση του βαθμολογικου πίνακα του πρωταθλήματος, στη 10η θέση, όπου σε 14 αγωνιστικές έχει 17 βαθμούς, 4 νίκες, 5 ισοπαλίες, 5 ήττες, με 16 τέρματα υπέρ και 19 κατά.  Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής μετράει σε πρωτάθλημα και κύπελλο 15 συμμετοχές.  Σημείωσε 3 γκολ, το 1 στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του Χρίστου Ιερείδη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με τη Γερμανική ομάδα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα συνεχίσει την καριέρα του.

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top