ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι προθέσεις χρησιμοποίησης των νεοαποκτηθέντων για την απόδραση

Οι προθέσεις χρησιμοποίησης των νεοαποκτηθέντων για την απόδραση

Να ολοκληρώσει τον πρώτο μήνα για το 2018 με νίκη θέλει η ΑΕΛ για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο βασικότερος, βέβαια, είναι για να επανέλθει στις επιτυχίες, μετά τις δύο πρόσφατες ήττες στα ντέρμπι με τους αιώνιους της Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, για να έχει επαφή με τα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, τις προνομιούχες θέσεις που οδηγάνε στην Ευρώπη.

Η ώρα 17:00 η ΑΕΛ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο Στάδιο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Δεδομένες οι απουσίες των τιμωρημένων Λαφράνς και Σασσί από τα πλάνα, την αποστολή του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται, μετά και τις πρόσφατες ήττες της Λεμεσιανής ομάδας, να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ, έχοντας ως δεδομένο το ότι είναι στη διάθεση του ολόκληρο το νέο «αίμα». Γκαμπιονέττα, Τόρες, Ρομάν και Τεξέιρα είναι στις επάλξεις και στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ, εάν επιθυμεί ο τελευταίος να τους χρησιμοποιήσει.

Η λογική… λέει ότι ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, με δεδομένη την απουσία Σασσί και την παραχώρηση Αρουαμπαρένα, θα δώσει στην ΑΕΛ από σήμερα ένα νέο λουκ στην επιθετική γραμμή.

Ο Μπενίτεζ δεν είναι και στα καλά του, ο Μέσκα έχει το θέμα μεταγραφής του στην Πογκόν Πολωνίας όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, άρα όλα συντείνουν ότι ορισμένοι – αν όχι όλοι – από τους νεοαποκτηθείς ποδοσφαριστές της ομάδας θα πάρουν φανέλα βασικού στο απογευματινό παιχνίδι.

Επιπλέον, η μέρα και ώρα (17:00) του αγώνα δυσκολεύει αφάνταστα την προσέλευση φίλων της ΑΕΛ στο Μακάρειο Στάδιο.  Έτσι, οι πλείστοι θα παρακολουθήσουν την προσπάθεια των παικτών του Μπρούνο Μπαλταζάρ είτε τηλεοπτικά είτε θα την ακούνε ραδιοφωνικά.  Μερικές δεκάδες, εκατοντάδες, ΑΕΛίστες αναμένεται να κάνουν το ταξίδι στο Μακάρειο Στάδιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top