ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδειάζει η κλεψύδρα για την 4η μεταγραφή

Αδειάζει η κλεψύδρα για την 4η μεταγραφή

Ο ΑΠΟΕΛ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κλείσει την 4η κίνηση του που θα αφορά παίκτη που θα αγωνίζεται σαν ανασταλτικός μέσος ενισχύοντας σημαντικά το πλάνο του Γιώργου Δώνη.

Έχουν προταθεί δεκάδες παίκτες, ειδικά τις τελευταίες μέρες μετά και το ναυάγιο με τον Μουράλια ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν τελεσφορήσει οι προσπάθειες.

Ο Γιώργος Δώνης έχει αξιολογήσει θετικά κάποιες περιπτώσεις εξαιρετικές για τα Κυπριακά δεδομένα και σε εξαιρετική ηλικία όμως είναι δύσκολο να πεισθούν και να έρθουν στην Κύπρο από την στιγμή που την δεδομένη στιγμή αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες τις οποίες έχουμε συλλέξει στον ΑΠΟΕΛ έχουν καταθέσει πρόταση σε δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη και βρίσκονται στην αναμονή όσον αφορά την περίπτωση τους.

Οι προτάσεις κάλυψαν τις ομάδες τους αφού θα έρθουν δανεικοί με την προοπτική αγοράς τους το καλοκαίρι και αναμένονται οι απαντήσεις των παικτών για να αποφασίσουν οι γαλαζοκίτρινοι ποιον θα εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μέχρι την Τετάρτη αργά το βράδυ που λήγει η προθεσμία όλα παραμένουν στον αέρα, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει πως θέλει ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση και γι’ αυτό θα το παλέψει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πάντως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το να μην γίνει προσθήκη είναι σενάριο απομακρυσμένο αφού υπάρχουν επιλογές τις οποίες ο Γιώργος Δώνης πιστεύει πως μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά το πλάνο του για κατάκτηση του 6ου σερί τίτλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top