ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν είχε εργαλείο και μπούκαρε με το... σώμα - Εξαφανίστηκε με χρυσαφικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν είχε εργαλείο και μπούκαρε με το... σώμα - Εξαφανίστηκε με χρυσαφικά

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κοσμηματοπωλείου στον Άγιο Αθανάσιο μελετά η Αστυνομία για να ανακαλύψει τα βήματα διαρρήκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) άγνωστος άντρας πλησίασε την πόρτα κοσμηματοπωλείου που μόλις είχε κλείσει.

Με καλυμμένο το πρόσωπο με σκούρου χρώματος μάσκα και γάντια, έσπασε το γυαλί της εισόδου με το σώμα του και ακολούθως έκλεψε χρυσαφικά αξίας 30.000 ευρώ.

Έπειτα τράπηκε σε φυγή, αλλά το συμβάν κατεγράφη από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE