ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά… τους 'πρόδωσε' η βενζίνη

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά… τους 'πρόδωσε' η βενζίνη

Τα τσιγάρα που αγόρασε από περίπτερο στοίχισαν και ολόκληρο αυτοκίνητο για 31χρονο Βούλγαρο μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος») ο Βούλγαρος κατέβηκε για λίγα λεπτά στο περίπτερο και άφησε αναμμένη τη μηχανή του οχήματός του.

Εξερχόμενος από το περίπτερο, είδε δύο πρόσωπα να μπαίνουν σε αυτό και να τρέπονται σε φυγή. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο φάνηκε πολύ τυχερός.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα λίγα μέτρα μακριά από το σημείο κλοπής, όταν διαπίστωσαν ότι ο δείκτης της βενζίνης ήταν περίπου στο μηδέν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Φωτογραφία αρχείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE