Σενάριο με Σοϊλέδη

Σενάριο με Σοϊλέδη

Δύο περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών εξετάζουν στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων»

Στο μεταξύ και, σύμφωνα με πληροφορίες, την περίπτωση του Αρη Σοϊλέδη φέρονται πως έχουν στα υπόψη τους οι άνθρωποι του Αρη, οι οποίοι προσανατολίζονται σε απόκτηση αριστερού μπακ.

Ο 27χρονος οπισθοφύλακας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κέρκυρα για λύση του συμβολαίου του.Εφόσον, πάλι, αποφασίσουν να κινηθούν για στόπερ, τότε υπάρχει ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος μπορεί να υπογράψει έως τις 10 Φεβρουαρίου, αλλά προβληματίζει το γεγονός ότι βρίσκεται καιρό σε απραξία. Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς δεν θα ασχοληθούν περαιτέρω με τον Γκαέλ Ν’ Λουντούλου. Ο Γάλλος έφθασε κοντά στο Χαριλάου, αλλά τελικά δείχνει να καταλήγει στα Τρίκαλα, παρόλο που βρισκόταν στο στόχαστρο και του ΟΦΗ.

metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE